Skip to main content

I dette indlæg bliver der sat fokus på de nye funktioner i Dynamics 365 Customer Service, som bliver frigivet i ”2023 Release Wave 1 


Læs også vores andre indlæg om Release Wave 1 2023: Power Platform, Sales, Marketing og Field Service


AI Powered svar i chatfunktion

Til jer, der har chatfunktion slået til i jeres kundeservicecenter, bliver det nu nemmere for agenten at besvare kundens spørgsmål. AI vil nu foreslå intuitive svar, som agenten kan vælge for at svare kunden hurtigt og præcist. Modellen kan trænes løbende baseret på de spørgsmål, som jeres kunder stiller, og de svar, jeres agenter giver. Foreslået svar til chatoplevelse Læs mere her.

 

Forbedringer til tidslinjen gør agenterne mere effektive

I kan nu sætte jeres tidslinje på en sag op, så man kan arbejde hurtigere og mere effektivt. Man kan skrive noter, allerede inden sagen er gemt. Man kan nemt kopiere hele noter. Billeder og filer bliver vist i noten, uden at man skal klikke på filerne. Det bliver også muligt at flytte en note fra en post til en anden.  Læs mere her.

 

Kundekort for agenter

Når en agent i Customer Service accepterer en samtale, åbnes kundens kundekort automatisk i et nyt layout, der gør det nemt at overskue kundens detaljer, samt at tilføje nye. Dette gælder både for kundekort og for sager.  Læs mere her.

Agenter kan nemmere have flere samtaler og sager åbne på én gang

Det bliver nemmere at multitaske. Customer Service medarbejderen kan have flere samtaler i gang og arbejde på flere sager på én gang. Man kan have flere tabs åbne på en gang i samme browser vindue, og nemt skifte imellem dem uden at miste overblikket. Forbedret layout til Customer Service workspace Læs mere her.

Nyheder i OmniChannel

Conversation kan nu tilpasses

Tidligere har vi ikke kunnet tilpasse conversation-formen. Nu kommer vi til at kunne tilføje felter og visninger, som på andre poster – og vi kan forbinde en samtale med et kundeemne, salgsmulighed eller andre poster, der kan være forbundet med aktiviteter. Læs mere her.  

Callback

Til de kunder, der bruger call center i Omnichannel, bliver det nu muligt at tilbyde kunden et call back uden at kunden mister sin plads i køen. Hvis kunden vælger at modtage et call back, bliver kundens kald stående  i køen, og bliver tildelt til en agent, når det er kommet først i køen, og så laves der automatisk en opringning, som forbindes til agenten.  Læs mere her.