Skip to main content

Hvorfor hedder vi Donkey Power?

Arthur og Marianne mødte hinanden på et større projekt, hvor konsulenter fra flere konsulenthuse og freelancere arbejdede sammen om at levere en Dynamics 365 Sales og Field Service-løsning.

 

Der var ofte statusmøder med kunden, projektlederne og arkitekterne. Til disse møder var Arthur altid i stand til at fortælle om fantastisk fremdrift, løste opgaver, spændende udfordringer og gode oplevelser. Marianne kunne egentlig også berette om fremdrift og løste opgaver, men lagde mere vægt på de områder af projektet, der burde sættes yderligere fokus på, som følge af manglende indsats eller planlægning.


JaguNa — fancyhotelsandshit: Eeyore is my spirit animal.

Efter et møde hvor Marianne endnu engang fastholdt fokus på at sætte ind på de områder, hvor projektet haltede, kom Arthur med kommentaren: “Marianne, nogle gange er du lidt ligesom Æsel fra Peter Plys”.

Marianne var ikke helt enig. Nogle gange bliver realisme bare forvekslet med pessimisme.


Til gengæld er Arthur som regel altid lige så glad og bouncy som Tigerdyr.

Mange måneder senere, da planerne om et fælles firma begyndte at udvikle sig, kom Arthur med en fjollet idé til et firmanavn – Donkey Power. Vi var enige om, at det ikke ville virke som et rigtigt firmanavn. Alle IT-firmaer skal jo ende på “-ate”. Vi prøvede at lave nogle kombinationer med vores navne, men Marianne syntes det var for prætentiøst at opkalde en virksomhed efter sig selv. Der var mange navne oppe at vende, men vi vendte hele tiden tilbage til Donkey Power.

Power refererer til Power Platformen, som jo er det, vi arbejder med – og skulle Microsoft vælge (endnu engang) at skifte navn på produkterne, så er Power jo et ord, der også kan noget i sig selv.

Domænet var i øvrigt også taget, så Donkey Power var stadig bare en sjov idé. Da tiden for at trække CVR-nummer nærmede sig, udløb domænet pludselig, og Arthur tog kontakt til ejeren. Det var en vældig flink fyr, der plejede at spille kortspillet Æsel med sin onkel, og derfor havde registreret domænet. Vi fik lov til at overtage det, og dermed var vejen banet for, at vi helt officielt kunne kalde os Donkey Power fra august 2021.


Dermed endte det alligevel med et firmanavn, der er opkaldt efter en realistisk og ærlig CRM-konsulent, som ikke altid siger ja til alle kundens vilde ønsker og tidsplaner. Plus lidt power.


Fun Tigger Quotes. QuotesGram.


Hvad er en donkey power (også)?

En æselkraft er på 250 Watt, hvilket er cirka 1/3 af en hestekraft.