Skip to main content

Power Pages

Power Pages er en del af Microsoft Power Platform, hvilket gør det nemt at tilføje, udvide og supplere funktionaliteten af webstedsprogrammer. Donkey Power arbejder med alle dele af Power Platformen, herunder også Power Apps, Power BI, Power Automate og Power Virtual Agents.

Power Pages giver dig mulighed for at skabe professionelle og brugervenlige websites med bl.a. billeder, videoer, lister og formularer uden behov for komplekse kodningsfærdigheder. Microsoft tilbyder en række templates med forskellige tilhørende funktioner, som du kan gøre brug af for nemt at komme i gang. Uanset om du er low-code-udvikler eller professionel udvikler, kan du med Power Pages hurtigt designe, konfigurere og udgive websites, der fungerer problemfrit på tværs af webbrowsere og enheder.

Med Power Pages kan du dele data med eksterne brugere som kunder, partnere og leverandører med en veludviklet sikkerhedsmodel og simpel adgangsstyring. De eksterne brugere kan desuden interagere med din virksomhedsdata, f.eks. vedligeholde stamdata, opdatere sagsstatus eller registrere salgsordrer.

 

Hvad kan du bruge Power Pages til?

Kampagnesider

Har du en markedsføringskampagne? Brug Power Pages til at oprette dedikerede landingssider, der fokuserer på dit budskab og indsamler leads.

 

Begivenhedssider

Når du afholder webinarer, konferencer eller produktlanceringer, kan du bruge Power Pages til at oprette skræddersyede sider med tidsplaner, talere og registreringsformularer.

 

Service- og supportwebsteder

Hjælp dine kunder med selvbetjeningswebsteder, der indeholder ofte stillede spørgsmål, vejledninger og kontaktmuligheder. Du kan dele dine dokumenter, f.eks. servicerapporter, træningsmateriale, teknisk dokumentation osv. med kunden.

 

Rapporteringsportal

Udstil dine Power BI-rapporter til dine kunder og eksterne samarbejdspartnere. Erstat din løbende kommunikation og faste mailrapporter med en interaktiv og opdateret brugeroplevelse i Power BI.

 

Produktkataloger

Præsentér dine produkter i et brugervenligt onlinekatalog. Power Pages gør det nemt at søge efter produkter, samt at se beskrivelser og priser.

 

 

Læs mere om Power Pages.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan Microsoft Power Pages kan drive din virksomhed mod succes.