Skip to main content
MarketingRelease Wave

Release Wave 1 2023: Dynamics 365 Marketing

By marts 14, 2023februar 12th, 2024No Comments

I dette indlæg bliver der sat fokus på de nye funktioner i Dynamics 365 Marketing, som bliver frigivet i ”2023 Release Wave 1 


Læs også vores andre indlæg om Release Wave 1 2023: Power Platform, Sales, Customer Service og Field Service.


Outbound marketing

UTM tracking på Tokens

En af de mest interessante nye funktioner er UTM tracking tokens på links i Outbound marketing. Dette er en funktion, der giver virksomheder mulighed for at spore deres marketingaktiviteter og få en bedre forståelse af, hvordan deres kunder interagerer med deres indhold. Det er også muligt at kombinere denne funktion med andre værktøjer i Microsoft 365, såsom Dynamics 365, for at opnå endnu bedre resultater.     Automatically add UTM parameters

Læs mere her. 

Begræns antal aktiviteter på en kontakt

En ny funktion i Microsoft 365 er begrænsningen af det maksimale antal aktiviteter på en kontakt. Dette er en funktion, der har været savnet i lang tid, da det giver virksomheder mulighed for at ramme mange forskellige segmenter uden at overbelaste deres kunder med for mange marketingaktiviteter. Dette kan også hjælpe med at øge kundetilfredsheden og forbedre chancerne for at opnå salg.   frequency-cap-setting

Læs mere her.

Real-time marketing

Der er nu muligheden for at sende mails uden at skulle oprette en kundekampagne for hver enkelt mail. Tidligere skulle man oprette en kampagne for at sende en mail til et bestemt segment, men nu kan man sende en mail direkte uden ekstra trin.

Forbedret e-mail-markedsføring: Release Wave 1 2023 inkluderer flere forbedringer til e-mail-markedsføringsmodulet, så det bliver nemmere for organisationer at oprette, sende og følge med i resultaterne af deres e-mail-kampagner.  

Læs mere her. 

Alle filer samlet i Microsoft Platform

En ny fantastisk funktion er, at man nu kan håndtere download af pdf-filer og andre filer i skyen, samlet i Microsofts platform. Dette gør det lettere at dele filer med andre, og man behøver ikke bekymre sig om, hvor filerne ligger henne. Alt er samlet ét sted.  

Læs mere her. 

Subcription Center

Det er nu muligt at tilføje lead scoring, marketing forms og subscription center. Disse funktioner gør det lettere for virksomheder at følge med i deres kundesegmenter og håndtere deres abonnementer. Dette giver mere avancerede kunderejse-muligheder, så organisationer kan oprette og administrere multi-kanal markedsføringskampagner, der giver en problemfri kundeoplevelse.   Screenshot of marketing preference choices

Læs mere her. 

Lead scoring

Dynamics 365 Marketing tilbyder nu forbedrede lead-håndteringsmuligheder, så organisationer nemt kan indfange, pleje og konvertere leads til kunder. Der er blandt andet en ny brugervenlig lead score builder til at starte hurtigt og opdatere modellen løbende. Derudover kan man oprette lead scoring, der ikke kun er adfærdsmæssige, men også demo- samt firmagrafisk. 

Læs mere her. 

Flyt realtimeudløser imellem miljøer

Endelig har Microsoft også gjort det lettere at flytte realtime udløsere mellem miljøer, hvilket tidligere har været en bøvlet proces. Dog anbefales det stadig at bruge outbound frem for real-time.  

Læs mere her.