Skip to main content

Vores løsninger

Vi hjælper med digitaliseringen af jeres virksomheds arbejdsgange

Vores løsninger

Vi hjælper med digitaliseringen af jeres virksomheds arbejdsgange

Oversigt over løsninger

Vi tilbyder

Vores primære fokus er rettet mod analyse, implementering og løbende sparring om anvendelse af en bred vifte af Microsoft Dynamics-applikationer og Power Platformen. Vi hjælper med at oversætte din forretnings behov, og navigerer i de mange standardværktøjer fra Microsoft. For os er målet, at vores kunder får mest mulig værdi og dermed de bedste løsninger via deres tekniske værktøjer, baseret på standard komponenter.

Dynamics 365 Sales

Optimér dit salg med en CRM-løsning fra Microsoft. Vi sikrer, at I opnår det ønskede udbytte af løsningen, hvad end det er forankring af viden om kunderne, målrette jeres salgsindsats, optimering af jeres ordreafgivelse og/eller noget helt fjerde.

Der er mange faldgruber, ifm. implementering af et CRM-system. Vi hjælper jer uden om disse, og sørger for at sælgerne bruger deres tid på salg og minimerer unødigt administrativ arbejde.

Læs mere om Dynamics 365 Sales her. 

Dynamics 365 Customer Service

Vær sikker på, at dine kunder oplever en professionel håndtering af deres henvendelser. Der er mange årsager til, at I modtager henvendelser, reklamationer, spørgsmål til produkter og ydelse eller assistance til en given problemstilling.

Vi sikrer en effektiv håndtering, hvor viden om den enkelte henvendelse forankres. Vi hjælper desuden med at omdanne de mange sagsoplysninger til viden, som ofte giver en yderst værdifuld indsigt.

Læs mere om Dynamics 365 Customer Service her.

Dynamics 365 Field Service

Med Field Service kan du optimere dine medarbejderes servicearbejde i marken. Med denne applikation til pc, tablet eller mobil kan arbejdsgange optimeres og dermed også produktiviteten. Forholdet til dine kunder styrkes, idet Field Service giver dig al den understøttelse og indsigt der er behov for ude hos kunderne. Efterbehandlingen af et servicebesøg er ligeledes en stærkt understøttet del af Field Service.

Læs mere om Dynamics 365 Field Service her. 

Dynamics 365 Customer Insights Journeys

Med Customer Insights Journeys kan du udføre din virksomheds marketingstrategi. Vi hjælper med at omsætte jeres kundedata og -adfærd til viden, som kan benyttes til at målrette jeres kommunikation til den enkelte modtager.

Med en naturlig integration til Dynamics 365 Sales bygges der bro til salgsafdelingen, hvor kundemener kan overdrages. Samtidig dannes et unikt grundlag for at måle effekten af marketingindsatsen.

Læs mere om Dynamics 365 Customer Insights Journeys her. 

Vi har arbejdet med nogle ret fede brands

Power Apps

Skræddersy dine forretningsapplikationer i Power Platformen. Med no-code tilgang, opnår du en skalerbar løsning, som altid er tilgængelig – også på farten.

Vi bygger apps i Microsoft Dataverse, der automatiserer dine forretningsgange.

Læs mere om Power Apps her.

Licensgennemgang

Licenseringen af Dynamics 365 CE og Power Platformen kan fremstå kompleks, men der kan være mange penge at spare med den korrekte licenssammensætning.

Vi gennemgår jeres behov og brugertyper og rådgiver omkring forskellige licenssammensætninger og deres fordele og ulemper.

Power BI

Vi hjælper med at omsætte data til viden. Med udgangspunkt i jeres eksisterende systemlandskab sammenkobler vi jeres datakilder, og skaber dyb indsigt via interaktive og let-overskuelige dashboards.

Læs mere om Power BI her.

Scrum Master

Agile-processer er de facto-standarden når softwareprojekter skal afvikles. Vi tilbyder assistance, som certificeret Scrum Master, hvor vi med flere års erfaring har forudsætningerne for at danne rammerne for et succesfuldt IT-projekt.

Rent praktisk er vi altid kun et opkald væk.

Interesseret i at høre mere?

Hvis du vil høre mere om en eller flere af disse områder eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.