Skip to main content

Hvorfor hyre en freelancer, når du kan hyre os?

Leder du efter en Dynamics 365-konsulent, en Power Platform-specialist, eller en CRM-konsulent? Hos Donkey Power er vi ikke freelancere, men vi bliver tit hyret til opgaver, hvor virksomheder troede, at de manglede en freelancer. Vi tilbyder den fleksibilitet og dedikation, du forventer af en freelancer, men med den ekstra fordel af et stærkt bagland af eksperter.

 

Hvorfor vælge Donkey Power?

Ekspertise og dedikation: Hos os får du en dedikeret konsulent, som kan være hos jer, når I har brug for det, men som samtidigt har et bagland af dygtige kollegaer at sparre med. Dette sikrer, atdu får den bedste løsning, selv ved komplekse problemstillinger.

Fleksibilitet: Uanset om du har brug for hjælp til et mindre Dynamics 365-projekt eller ønsker at få udviklet en Power App til produktionsplanlægning, kan vi hjælpe. Vi tager både små og store opgaver – 10 timer, 100 timer, 1000 timer.

Skræddersyede løsninger: Hvis din virksomhedspolitik er, at I kun forhandler med bureauer – eller måske kun ét bestemt, finder vi også en løsning på det. Vi har tætte relationer med flere freelancebureauer – sikkert også dit. 

 

Vores ydelser

Har I f.eks. brug for sparring om de nyeste features i Dynamics CE, og hvilke af dem, der vil give værdi for jer? Så kan vi hjælpe med at sætte de rigtige flueben –  eller guide jer i selv at gøre det.

Hvis I f.eks. allerede har Dynamics 365 Sales, og måske vil tage Dynamics 365 Marketing i brug, og tænker, at I har brug for en Dynamics 365 Marketing freelancer, så kan I også bruge os. Vi hjælper med alt det tekniske og får sat hele marketing løsningen op.

Det kan være, at I allerede har et marketingbureau eller en freelance marketingkonsulent, der hjælper jer med alt det flotte: skabeloner, design, visuelt udtryk, kunderejsen og med indholdet. Vi hjælper med at installere og trykke på de rigtige knapper.

Læs mere om vores ydelser her.

 

Kontakt os  

Ønsker du at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med Dynamics 365 og Power Platform? Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende samtale om dine behov.

7 konsulenter, der sidder om et bord. 1 konsulent, der står op og lytter til et spørgsmål. Simpel tegning af et Data Ware House, der modtager data fra et ERP system og fra Dataverse. Opgaver til Freelance Dynamics 365 konsulenter løses af Donkey Power.