Skip to main content

Microsoft udgiver opdateringer til Power Platformen og Dynamics 365. I dette indlæg bliver der sat fokus på de nye funktioner i Dynamics 365 Power Platformen, som bliver frigivet i Release Wave 1 2024.

Læs også vores andre indlæg om Release Wave 1 2024: Sales, Customer Service, Field Service og Customer Insights – Journeys. 

 

Power Apps

AI og integration af naturligt sprog

Med Copilot kan man nu bygge og udvikle apps hurtigere. Ved hjælp af naturligt sprog forbedres brugernes ræsonnementer og dataindsiger i brugerdefinerede apps. Med Copilot kan du nu hurtigt bygge og udvikle Canvas- og model-driven apps. Denne funktion tilbyder ikke færdige apps, men kan give et udgangspunkt for implementering af mindre power apps. Samtidig giver den et indblik i hvordan fremtidens udvikling i Microsoft Power Platform kan se ud.

 

 

Moderne app-udvikling

Med Release Wave 1 2024 kommer der en række funktioner, der bl.a. forbedrer skabelsesprocessen for apps med moderne kontroller og responsive layouts. Desuden kan brugerne forvente forbedrede samarbejdsværktøjer, nye offline synkroniseringsindstillinger, samt en opdateret grænseflade der er tilpasset det nyeste Microsoft Fluent Design System til at understøtte moderne app-udvikling.

 

 

Power Automate

Se en Power Automate visual i en Power BI-rapport

Denne funktion hjælper dig med at omsætte indsigt til handling. Med Power Automate visual kan du køre et automatiseret flow fra en Power BI-rapport. Ydermere kan det udførte flow være datakontekstuelt, idet det overfører dynamiske data baseret på de filtre, du indstiller.

Hvis denne funktion tages i anvendelse, bør man være opmærksom på korrekt licensering af Power Automate processen.

Denne funktion bliver generelt tilgængelig i april 2024.