Skip to main content

Microsoft udgiver opdateringer til Power Platformen og Dynamics 365. I dette indlæg bliver der sat fokus på de nye funktioner i Dynamics 365 Sales, som bliver frigivet i ”2023 Release Wave 2”.

Vær dog opmærksom på, at disse opdateringer kun er tilgængelige med professional- eller enterprise-licens. I er som altid velkomne til at kontakte os for at få yderligere information.


Læs også vores andre indlæg om Release Wave 2 2023: Power Platform, Customer Service, Marketing og Field Service.


Nye Copilot-funktioner

Baseret på AI-modeller overvåger Copilot aktiviteterne i CRM og hjælper sælgerne med at følge op på relevante handlingspunkter. Dermed kan Copilot hjælpe sælgeren med at huske vigtige emner og sikre god kundeservice.

Copilot kan foreslå emner til kundemøder baseret på tidligere aktiviteter, noter og nyheder. Det hjælper sælgeren med at forberede et kundemøde baseret på sporede aktiviteter.

Hvis man oplever, at der spores mange aktiviteter, kan det være vanskeligt at bevare overblikket og opsummere kundens ønsker. Vi ser derfor en stor mulighed i denne funktion for at optimere forberedelsestiden forud for møder.

Læs mere om de nye Copilot-funktioner her.

 

 

Samtidig kan Copilot nu hjælpe med at danne opsummering af det enkelte salg og fremdriften herpå. Dette kan give hurtig indsigt i en specifik salgsmulighed. Samme funktion er også tilgængelig på leads, hvor sælgere kan få adgang til en hurtig oversigt over leads fra forskellige kilder. Endelig kan Copilot også opsummere firmaer, hvor der også inkluderes oplysninger fra seneste salgsmuligheder og sager. Disse funktioner kan være med til at spare tid og sikre, at salgsteamet fokuserer på de mest lovende leads.

Læs mere om hvordan Copilot kan hjælpe med opsummering af salg her.

Læs mere om Copilot til lead opsummering her.

 

Optimeret Sales Accelerator

Sales-acceleratoren bliver hurtigere i indlæsningen og skulle dermed gerne forbedre jeres oplevelse. Microsoft har de seneste opdateringer arbejdet en del på funktionerne i netop Sales Accelerator. Systemet har til tider haft længere svartider, det bliver der nu rettet op på.

Læs mere her.