Skip to main content

Microsoft udgiver opdateringer til Power Platformen og Dynamics 365. I dette indlæg bliver der sat fokus på de nye funktioner i Dynamics 365 Field Service, som bliver frigivet i ‘2023 Release Wave 2’.


Læs også vores andre indlæg om Release Wave 2 2023: Power Platform, Customer Service, Sales og Marketing.


Fleksibilitet ved bookingafslutning

Ved bookingafslutning kan I nu vælge, om sluttidspunktet skal flyttes.

Med denne forbedring, hvis en bruger opdaterer en reservationsstatus til ‘Fuldført’ på vegne af en tildelt ressource, vil reservationens sluttidspunkt bevare den tidligere sluttidsværdi. Dette er meget relevant, hvis en tekniker ikke får afsluttet en igangværende opgave, og den derfor ser ud til at strække sig over en længere periode.

Læs mere her.

Funktionelle lokationer med ‘Kategori’-felt

Funktionelle lokationer får nu et ‘kategori’-felt, der giver mulighed for at synliggøre typen af lokation. Denne funktion giver en mere detaljeret forståelse af kundens lokationer, om der f.eks. er tale om en leveringsadresse, et kontor eller noget tredje. Dette kan medvirke til at give et bedre overblik over kundens lokationer og dermed give en bedre serviceoplevelse.

Læs mere her.

Dokumentation af forsikringer og certificeringer

I kan fremover dokumentere licenser, certificeringer og forsikringer direkte i Dynamics 365 Field Service, og opbevare oplysningerne ét sted. Dette giver mulighed for at sikre at nødvendig dokumentation er let tilgængelig.

Læs mere her.

Samlet ressourceplanlægning

Overblikket over dine reservationer opdateres, så de nu vises baseret på varighed. Denne funktion sidestiller reservationerne på planlægningsområdet, frem for en horisontal opdeling.

Læs mere her.