Skip to main content

Om DBI Plastics

DBI Plastics er en familieejet global virksomhed, som blev grundlagt i 1937 som en af de første producenter af plast i Danmark. DBI Plastics har hovedkontor i Danmark med regionale kontorer placeret i Europa, Nordamerika og Kina og leverer produkter til mere end 50 lande. DBI Plastics er en pioner inden for produktion af plastemballage og har en stærk ekspertise inden for både innovation og skabelse af standardiserede, gennemprøvede produkter.

 

Donkey Power som samarbejdspartner 

Donkey Power har hjulpet DBI Plastics med at forbedre deres CRM-system, så de opnår det fulde udbytte af Microsofts standardværktøjer, bl.a. Predictive Opportunity Scoring, som er en model, der kan forudse hvilke salgsmuligheder, der har størst sandsynlighed for at blive vundet. Dette krævede, at DBI Plastics erstattede deres custom-tilpasninger med nogle standardtilpasninger. Implementeringen af Predictive Opportunity Scoring har givet DBI Plastics mulighed for bedre overblik over deres salgspipeline.

DBI Plastics har en integration til ERP-systemet, AX2012, og Donkey Power har hjulpet med at optimere denne integration.

Til brug af undervisning af medarbejder og superbrugere har Donkey Power udarbejdet lettilgængelige trin for trin-guides, der gør det nemt for sælgerne at tage ny funktionalitet i brug.

Donkey Power er i løbende kontakt med DBI Plastics omkring den forretningsmæssige sparring ifm. strategi omkring salg og salgsstyring. Vi eksekverer hurtigt, når DBI Plastics har behov for ændringer. Generelt bærer samarbejdet præg af let og ubesværet kommunikation, hvor vi afholder statusmøder efter behov og hjælper DBI Plastics med at løse de udfordringer, der måtte komme.

 

”Vi har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Donkey Power, som har været en fremragende samarbejdspartner. Vores samarbejde har været problemfrit og produktivt og jeg kan varmt anbefale dem til andre virksomheder. ”

        – Martin Frahm, IT Operations Manager ved DBI Plastics

 

Vil du vide mere om, hvordan Donkey Power kan hjælpe din virksomhed med at optimere jeres arbejdsprocesser? Kontakt os i dag, og lad os sammen finde den rette løsning for dig. Vi er her for at hjælpe med at skabe succes for din virksomhed.