Skip to main content

Om FuelTech

Eltronic FuelTech er en global ingeniørvirksomhed specialiseret i løsninger til den maritime industri, der gør det muligt for skibe at sejle på alternative, grønnere brændstoffer. FuelTechs mål er at udvikle innovativ integreret maritim teknologi med bæredygtighed i centrum. FuelTech beskæftiger over 100 professionelle ingeniører og teknikere, der dækker både specialist- og bredt branchekendskab.

 

Udfordring 

FuelTech ønskede at optimere deres salgsafdeling ved at forbedre lead management, salgsproces, kontraktstyring og rapporteringsfunktioner. Førhen brugte FuelTech en kompleks og manuel båret arbejdsproces relateret til deres salg. De ønskede at bevæge sig væk fra dette og etablere en mere effektiv proces.

FuelTech ønskede at etablere en CRM-løsning, som kan være et udgangspunkt for sælgerens hverdag. Dette inkluderer håndtering af aktiviteter hos kunderne, samt dybdegående indsigt i kundeengagement og handelsaktivitet. Formålet med at implementere et nyt CRM-system er at forbedre lead- og salgsstyringen for at udvide deres fodfæste på markedet.

 

Analyse

Som en fast del af et CRM-projekt, bliver der gennemført en analyse. Formålet med analysen er at sikre, at de overordnede processer og behov stemmer overens med de tekniske muligheder i løsningsforslaget, således der sikres, at kunden når sine ønskede mål.

Efter en effektiv analyse blev det vurderet, at Dynamics 365 Sales matchede FuelTechs behov. Der blev dog identificeret nogle områder, der krævede nærmere drøftelse. Herefter blev der udarbejdet en detaljeret løsningsbeskrivelse, der indeholdt tekniske detaljer, økonomisk estimat, samt en detaljeret leveranceplan. Samlet set har dette skabt et overblik over implementeringsprojektet.

 

Løsning

I samarbejde med Donkey Power har FuelTech fået implementeret Dynamics 365 Sales med fokus på optimal udnyttelse af nedenstående standardfunktioner. Systemet er første step i CRM-rejsen for FuelTech.

Lead management forener registreringen af leads i et centralt register, der sikrer gennemsigtighed og sporbarhed. Lead-kvalificering giver værdifuld viden om de historiske leads, lead-kilder og volumen samt gennemstrømning af leads.

Overblik bruges til at sikre, at relevante oplysninger og nøgletal altid er let tilgængelige. Rent praktisk kombineres data fra både Dynamics 365 og det omkringliggende systemlandskab, via Power BI, og skaber således indblik på både overordnet- og kundeniveau.

Activity management gør det muligt at spore e-mails, møder og opgaver relateret til salgsmuligheder eller kunder. I tæt samarbejde med Outlook-klienten sikres sporbarhed mellem aktiviteter og kunder, emner og kontakter. Et centralt aktivitetsstyringssystem danner grundlag for et stærkt kundeoverblik og muliggør rapportering og kundefastholdelse.

Master data om kunder og kontakter indsamles i Microsoft Dynamics 365 Sales, hvilket sikrer, at vigtige oplysninger altid er tilgængelige på tværs af systembrugere. Grundlæggende kundeoplysninger kan indlæses fra deres ERP-system. Vigtige detaljer om kontakter kan udveksles med Outlook, hvilket forenkler vedligeholdelsen. Power BI-rapporter er indlejret i kundeformularen, og giver et 360° kundeoverblik, der spænder over information gemt i og uden for Dynamics 365 Sales, såsom nøgletal fra virksomhedens Data Warehouse.

Availability af Dynamics 365 Sales gør det muligt at skabe et samlet overblik, der altid er inden for rækkevidde. Til kontorbrug bruges den webbaserede brugergrænseflade, og når man er på farten, er der hurtig adgang til oplysninger via mobile apps til enheder.

 

Donkey Power som samarbejdspartner 

Matthias Ravn, som er Business Solution Manager i Eltronic Group A/S, moderselskab til FuelTech A/S, har sat et par ord på vores samarbejde: Takket være Donkey Power-teamet blev vores salgsløsning leveret både til tiden og inden for budgettet, hvilket overgik vores forventninger, imødekom alle vores kritiske behov og satte en ny standard for effektivitet i vores drift. 

Vil du vide mere om hvordan Donkey Power kan hjælpe din virksomhed med at optimere teknologi og arbejdsprocesser? Kontakt os i dag, og lad os sammen finde den rette løsning for dig. Vi er her for at hjælpe med at drive din virksomhed mod succes.