Skip to main content

Om Dansk Mode & Textil

Dansk Mode & Textil (DM&T) er en organisation, der repræsenterer over 375 virksomheder inden for mode- og tekstilbranchen i Danmark. DM&T spiller en afgørende rolle som interesseorganisation ved at tilbyde faglig rådgivning, inspirerende netværk, politisk arbejde og markedsføring af modebranchen. DM&T’s værdifulde ydelser er skræddersyet til mode- og tekstilbranchens behov og inkluderer ekspertise indenfor HR-jura, handelsjura, CRS, teknik og miljø, told og international handel, samt digitale udfordringer og trends. Dette sikrer, at medlemsvirksomhederne er rustet til at håndtere de mange udfordringer og muligheder, som branchen præsenterer.

DM&T er drevet af en vision om at være branchens foretrukne videncenter, ambassadør og udviklingsalliance. For at leve op til denne vision er det essentielt for DM&T at lytte til deres medlemmer og forblive opdateret om udviklingen i branchen. Dette sikrer, at organisationen udvikler sig i takt med branchen og forbereder sig til at tackle fremtidens udfordringer.

Udfordring

For at nå alle disse mål har DM&T haft brug for at automatisere store dele af deres arbejdsgange. Dette ville give dem mere tid og ressourcer til at fokusere på deres kerneopgaver. Donkey Power har været en tæt samarbejdspartner i denne mission og har arbejdet sammen med Jakob Simmelkjær fra DM&T for at sikre, at portalen opfylder alle kundens behov og krav.

Løsning

Donkey Power leverede en ny portal, hvor kunderne kan logge ind og selv vedligeholde deres kontaktinformationer. Dette tiltag blev iværksat for at sikre, at DM&T altid har de mest opdaterede oplysninger om deres kunder. Tidligere havde DM&T haft udfordringer med at opdatere kontaktoplysninger, især når kunder skiftede arbejdsplads eller havde andre ændringer.

Med den nye portal har kunderne nu mulighed for at opdatere deres informationer selv, hvilket resulterer i mere præcise data og mere effektiv kommunikation mellem DM&T og deres kunder.  

I fremtiden vil kunderne også have mulighed for at afmelde og tilmelde sig marketinglister via portalen. Dette giver kunderne endnu mere kontrol over, hvilke typer kommunikation de ønsker at modtage fra DM&T.

Donkey Power som samarbejdspartner

Vi har været så heldige at få Jakob Simmelkjær fra DM&T til at sætte et par ord på vores samarbejde:

”Vi har igennem en årrække benyttet os af Donkey Powers assistance på primært Dynamics 365-suiten, men også som sparringspartner på andre dele af vores løsningslandskab. Vi sætter stor pris på deres høje og alsidige kompetenceniveau, dels omkring standardapplikationerne, men også på vores specialudviklede løsninger og forståelse for interne forretningsprocesser. De er altid hurtige til at svare på vores henvendelser, og gør alt hvad de kan for at holde løsningerne så simple som muligt, så vi ikke drukner i kompleksitet og unødigt tidsforbrug. Herudover har de en meget uformel og nær relation med deres kunder, hvilket i det hele taget gør samarbejdet til en fornøjelse.”

Samarbejdet mellem DM&T og Donkey Power har styrket organisationens evne til at levere værdi til sine medlemmer og har effektiviseret kundekommunikationen. Donkey Power er stolte over at have været en del af dette projekt og ser frem til at fortsætte med at hjælpe virksomheder som DM&T med at opnå deres mål ved hjælp af innovative teknologiske løsninger.