Skip to main content

I mere end et århundrede har BIRN været en toneangivende aktør inden for støbejernsløsninger. BIRN leverer alsidige og holdbare støbejernsløsninger til kunder over hele verden. Virksomheden tilbyder en omfattende fremstillingsproces, der imødekommer behov inden for støbning og bearbejdning. Med mere end 750 dedikerede medarbejdere spredt over Danmark, Sverige, Tyskland og Italien, er virksomheden i dag en global producent af støbejernskomponenter og bearbejdningstjenester.

Udfordringer 

BIRN stod over for udfordringer, der krævede en modernisering af deres teknologi og arbejdsprocesser. En af de primære udfordringer var at migrere fra forældet JavaScript og klassiske workflows, til moderne løsninger som Power Automate Flows og compliant JavaScript. Den gamle teknologi var ikke længere opdateret eller understøttet, hvilket udgjorde en sikkerhedsrisiko. Det var på tide at omfavne moderne kodningssprog og implementere de nyeste best practices.

Donkey Power som samarbejdspartner

For at imødekomme disse udfordringer valgte BIRN Donkey Power som samarbejdspartner. 

CRM

Donkey Power hjalp med optimal udnyttelse af CRM og sikrede BIRN en moderne og effektive platform. Ved at implementere tilpasninger baseret på vores no-code og low-code tilgang oplevede BIRN en udvidelse af funktionalitet og en forbedring af ydeevnen i deres processer

Power BI

BIRN ønskede at gøre deres CRM-løsning og salgsproces mere gennemsigtig. Det var tidligere en omfattende manuel proces i forhold til rapportering, og BIRN ønskede at implementere et dashboard ved hjælp af Power BI. Dette ville give mulighed for at få bedre overblik over igangværende salg og de salg, der allerede var vundet, samtidig med at de kunne analysere årsagerne bag deres succeser.

Rapporteringen i Power BI er rettet mod intern ressourcestyring med fokus på aktiviteten i markedet. Med Power BI har BIRN nu klarhed over, hvor ressourcer skal bruges til udvikling og optimering, når markedet ikke er så aktivt. Dette har medvirket til, at BIRN har kunne udvide afdelingen ud fra data, i stedet for fornemmelser.

Opdatering af CRM-løsning og salgsproces

Hos Donkey Power analyserede og optimerede vi processerne for at skabe større klarhed og effektivitet af salgsaktiviteter. Integrationen af SharePoint i CRM-systemet gjorde det nemt for medarbejderne at finde og dele relevante dokumenter og forbedrede samarbejdet mellem salgs- og produktionsafdelingerne.

Automatisering af arbejdsgange

Donkey Power implementerede automatiske e-mailnotifikationer ved oprettelse af besøgsrapporter, hvilket reducerede behovet for manuel opfølgning. Der blev også foretaget generelle optimeringer, der forbedrede brugeroplevelsen og øgede effektiviteten i daglige opgaver.

Salgsrapportering og analyse

Ved at automatisere rapporteringsprocessen, er det gjort nemt at få overblik over igangværende salg, vundne salg og være i stand til at analysere årsagerne bag succesfulde salg. Det nye dashboard gør det muligt for BIRN at træffe beslutninger baseret på data og identificere områder, der kan forbedres i deres salgsproces.

Sandbox

Førhen udviklede BIRN direkte i deres produktionsmiljø, hvilket resulterede i flere risici. Derfor hjalp Donkey Power med at få en Sandbox op at køre, der gjorde det nemmere at udvikle og teste uden at forstyrre den daglige drift.

Resultaterne 

Samarbejdet mellem BIRN og Donkey Power har ikke kun moderniseret BIRNs arbejdsprocesser, men har også styrket deres konkurrenceevne og evne til at imødekomme kundernes behov. Ved at fokusere på CRM-system og en mere gennemsigtig salgsproces er BIRN bedre rustet til at tackle nutidens udfordringer og muligheder. Donkey Power er stolte af at have været en del af denne rejse. Vil du vide mere om, hvordan Donkey Power kan hjælpe din virksomhed med at optimere teknologi og arbejdsprocesser? Kontakt os i dag, og lad os sammen finde den rette løsning for dig. Vi er her for at hjælpe med at drive din virksomhed mod succes.