Skip to main content
Donkey Updates

Release Wave 2 2022: Microsoft Power Platform

By oktober 2, 2022februar 12th, 2024No Comments

Release Wave 2, efterår 2022

Microsoft udgiver opdateringer til Power Platformen og Dynamics 365 hvert halve år. Her er nogle highlights fra efterårsopdateringen i 2022.


Læs også vores andre indlæg om Release Wave 2 2022: SalesMarketing og Field Service


Filtrer gitterdata, gem resultater som visning

Når du filtrerer efter søgeord, kan du snart gemme filterbetingelserne for hurtig søgning som en personlig visning. Hvis den nye Dataverse-søgning er aktiveret, blokeres ugyldige forespørgsler, f.eks. søgninger, der begynder med en stjerne.

Læs mere her: https://learn.microsoft.com/da-dk/power-platform-release-plan/2022wave2/power-apps/filter-grid-data-save-results-as-view

Moderne avanceret søgning slået til som standard

Med ”moderne avanceret søgning” får du adgang til enhver tabel i en modelbaseret app gennem søgning og får derved mulighed for at bruge avancerede filtre til nemt at udforske dataene.

Læs mere her: https://learn.microsoft.com/da-dk/power-platform-release-plan/2022wave2/power-apps/modern-advanced-find-turned-default

”Power BI Hurtige rapporter” i Power Apps

Det bliver nu muligt at aktivere Power BI til hurtig rapportvisualisering på en tabel på en eksisterende app. Alle nye apps har denne funktion aktiveret som standard. Det vil dog stadig være en mulighed at deaktivere funktionen i app-indstillingen.

Læs mere her: https://learn.microsoft.com/da-dk/power-platform-release-plan/2022wave2/power-apps/power-bi-quick-reports-power-apps

Brug Teams-chat med andre i appen

Start flere Teams-chat med kollegaer uden at forlade din modelbasererede app. Du kan nemt finde eksisterende chats relateret til en post eller starte en ny med alle andre, der arbejder på den samme post.

Alle chats vises i et sidepanel til højre. Chattene spores som chataktiviteter i tidslinjen og aktivitetsvisningerne.

Læs mere: https://learn.microsoft.com/da-dk/power-platform-release-plan/2022wave2/power-apps/use-teams-chat-others-app

Deleger postkassegodkendelsesproces

En global eller Exchange-administrator vil kunne uddelegere godkendelsesprocessen til andre brugere eller et team. En bruger, der har fået en delegeret adgang, vil kunne godkende en postkasse uden at skulle være global eller Exchange-administrator.

Læs mere her: https://learn.microsoft.com/da-dk/power-platform-release-plan/2022wave2/data-platform/delegate-mailbox-approval-process