Hvorfor hyre en freelancer, når du kan hyre os…

Leder du efter en freelance Dynamics 365-konsulent eller en Power Platform-freelancer eller en freelance CRM-konsulent, så stop her. Vi er ikke freelancere, men vi bliver tit hyret til opgaver, hvor virksomheder tror, de mangler en freelancer.

Hvis dit behov er en person, der kan hjælpe dig med et mindre Dynamics 365-projekt, eller du leder efter én, der kan bygge en Power App til jeres produktionsplanlægning, så er det noget, vi kan hjælpe med.

Fordelen ved at vælge os som din CRM freelance-konsulent er, at du får en dedikeret konsulent, som kan være hos jer, når I har brug for det, men som samtidigt har et bagland af dygtige kollegaer at sparre med, hvis I har helt særlige problemstillinger.

Hvis jeres firmapolitik eller indkøbspolitik er, at I kun forhandler med bureauer – eller måske kun et bestemt, så finder vi også ud af det. Vi er venner med flere freelancebureauer – sikkert også dit.

Opgaver til Freelance Dynamics 365 konsulenter kan også løses af Donkey Power.

7 konsulenter, der sidder om et bord. 1 konsulent, der står op og lytter til et spørgsmål. Simpel tegning af et Data Ware House, der modtager data fra et ERP system og fra Dataverse. Opgaver til Freelance Dynamics 365 konsulenter løses af Donkey Power.

Det er bare en lille CRM-opgave

Vi laver både store og små opgaver. 10 timer, 100 timer, 1000 timer – vi kan både hjælpe med små og store projekter.

Vi har brug for sparring

Har du brug for sparring om de nyeste features i Dynamics CE, og hvilke af dem, der vil give værdi for jer? Så kontakt os. Vi hjælper med at sætte de rigtige flueben – eller guider jer i selv at gøre det.

Vi vil have Dynamics 365 Marketing

Hvis I allerede har Dynamics 365 Sales, og måske vil tage Dynamics 365 Marketing i brug, og tænker, at I har brug for en Dynamics 365 Marketing freelancer, så kan I også bruge os. Vi hjælper med alt det tekniske og får sat hele marketing løsningen op.

Det kan være, at I allerede har et marketingbureau eller en freelance marketingkonsulent, der hjælper jer med alt det flotte: skabeloner, design, visuelt udtryk, kunderejsen og med indholdet. Vi hjælper med at installere og trykke på de rigtige knapper.

Læs mere om Dynamics 365 Marketing her.