Hvem er Donkey Power?

Vores ambition er at være de bedste specialister på vores område

Hvem er Donkey Power?

Vores ambition er at være de bedste specialister på vores område

OM DONKEY POWER

Vores værdier & styrker

Vi er en ærlig og troværdig samarbejdspartner, der sætter ord på de muligheder og udfordringer, vi ser. Vi har altid jeres situation, kultur og forretning i fokus.

Med et hold af Dynamics 365-konsulenter, har vi tilsammen de kompetencer, der skal til for at drive jeres Dynamics-projekter. Vi anvender herudover vores store faglige netværk, branchekendskab og tætte samarbejdspartnere nationalt og internationalt, så vi altid fagligt leverer en løsning med høj kvalitet og med færrest mulige omveje og omkostninger.

Som certificerede Power BI-partner og Power BI-leverandører tilbyder vi også Power BI-tjenester til vores kunder. Derudover tilbyder vi CRM-rådgivning for at hjælpe vores kunder med at optimere deres forretningsprocesser og forbedre deres kundeoplevelse.

Hvorfor hedder vi Donkey Power?

MØD TEAMET

Partner & Dynamics 365 CE Specialist

Marianne Lilholt

Mariannes spidskompetence er at analysere, designe systemer og skabe resultater i de ...

Mariannes spidskompetence er at analysere, designe systemer og skabe resultater i de komplekse sammenhænge mellem mennesker og deres anvendelse af CRM og økonomisystemer. På den måde lykkes hun altid med at styrke jeres forretningsmæssige potentiale.

Hun har sit faglige udgangspunkt i antropologi og er ekspert i menneskers kultur, adfærd og sprog. Den 20-årige erhvervskarriere har Marianne brugt til at videreudvikle ekspertise indenfor IT-branchen.

Marianne kan hjælpe dig med alle aspekter af et Dynamics CRM projekt, idet hun både har fungeret som CRM-ansvarlig hos en slutbruger og som konsulent på talrige, succesfulde kundeprojekter hos danske CRM-partnere.

Marianne er stærk i at drive projekter – både som Scrum Master og i mere traditionelle vandfaldsprojekter.

Partner & Dynamics 365 CE Specialist

Arthur Newstead

Arthur har en solid teknisk IT-baggrund med en Master i IT og 15 års erfaring som designer og ...

Arthur har en solid teknisk IT-baggrund med en Master i IT og 15 års erfaring som designer og løsningsarkitekt for en lang række kunder.

Arthur er eksperten, som intuitivt forstår kernen i de tekniske løsninger og oversætter forretningsprocesser til tekniske værktøjer. Gennem karrieren har Arthur løbende specialiseret sig indenfor strategi og forretningsudvikling, så systemet og IT-strategien altid understøtter forretningen og jeres værdiskabelse.

Dynamics 365 CE Specialist

Bjørn Mørk Westergaard

Bjørn har mere end 10 års konsulenterfaring med Microsofts forretningsapplikationer og er ...

Bjørn har mere end 10 års konsulenterfaring med Microsofts forretningsapplikationer og er ekspert i de tekniske løsninger. Han er med sin interesse for teknik altid på forkant med nye muligheder og funktionaliteter. Systemkonstruktion, videreudvikling, programmering og implementering sker, med Bjørn som arkitekt og rådgiver, altid med udgangspunkt i jeres forretningsbehov koblet med hans viden om de teknologiske muligheder.

Bjørn giver jer sikkerhed for, at systemernes potentiale udnyttes. Han kender Microsofts teknologiske muligheder til fingerspidserne, og derudover er han inde i opdateringer og muligheder, før de rammer markedet. Han forstår at omsætte de mange muligheder til design og opbygning af systemet, så det passer til jeres behov.

Bjørn har ekspertviden om bl.a. Dynamics 365 Field Service og Dynamics 365 Guides.

Digital Marketing Specialist

Line Hove Sørensen

Line står for Donkey Powers digitale markedsføring

Line har en baggrund indenfor branding og marketing management, hvilket hun har kombineret med en professionsbachelor i innovation og entreprenørskab. Hun er derfor knivskarp indenfor innovativ markedsføring, kommunikation samt konceptudvikling.

Line er Donkey Powers interne marketingspecialist, og står for vores digitale markedsføring. Line har blandt andet ansvaret for vores hjemmeside, Facebook og LinkedIn side.

Dynamics 365 CE Developer

Andreas Helbo Berg

Andreas kan kode og lave integrationer

Andreas arbejder med alle former for udvikling i Power Platformen. Han kan lave Dynamics Sales, Customer Service og Omnichannel.
Skal data flyttes fra et system til et andet – og måske retur igen – så laver Andreas integrationer; både via SSIS med Kingswaysoft eller Dataflows.
Andreas kan skrive C# plugins til backend og Typescript til frontend.

Skal I have en portal, hvor kunder eller brugere selv kan logge ind og tilgå egne data fra jeres Dynamics 365 CE, så bygger Andreas en standardportal ovenpå.

Andreas bygger PCF komponenter, når Dynamics 365 CE data skal fremvises på en smart måde, og har bl.a. en af sine PowerApps Component Framework komponenter vist på PCF Gallery.

Dynamics 365 CE Specialist

Joachim Enevoldsen

Joachim er en erfaren Power Platform konsulent med en passion for nye teknologier

Joachim skaber værdi for sine kunder med sine skarpe evner inden for integrationer.
Skal ERP systemer, som Dynamics NAV eller Business Central forbindes med jeres Dynamics 365 Customer Engagement, så kan Joachim hjælpe jer.

Ved at automatisere rutineopgaver med Power Automate Flow, Azure Logic Apps og integrationer sikrer Joachim, at I kan holde fokus på jeres kerneopgaver og gøre det, I er bedst til.

Joachim sørger altid for at være opdateret med, hvad den seneste udvikling er på Microsofts Power Platform. Derved sikrer vi, at I altid får den rette vejledning og får det maksimale ud af den platform, som I bruger.

Dynamic 365 CE Specialist

Juliane Rask Maack

Julianes passion ligger i spændingsfeltet mellem forretning og teknologi.

Juliane kommer med en baggrund som ingeniør i forretningsudvikling med specialisering i IT. Hendes passion ligger i spændingsfeltet mellem forretning og teknologi, hvorfor hun især er skarp til forretningsanalyser og forståelse af brugerbehov.

 

Juliane er en procesnørd, der sætter en dyd i at forstå jeres processer og forretning, inden der dykkes ned i teknikken. Hendes tekniske forståelse og viden om bl.a. dataanalyse og rapportering gør hende i stand til at løse komplekse udfordringer.

 

Er I tvivl om, hvordan Dynamics 365 eller Power Platformen kan skabe værdi for jeres forretning, kan Juliane hjælpe jer videre i denne proces.

Dynamics 365 CE Specialist

Emil Lindegaard Rose

Emil er konsulent og udvikler

Emil er Dynamics 365 udvikler og har en bred erfaring i at udvide Power Platformen.
Med erfaring både indenfor frontend og backend, så kan han hjælpe, uanset om der skal tilføjes en kolonne til en visning eller laves ændringer til den bagvedliggende forretningslogik.

Emil er dygtig til at bygge Canvas Apps og Model Driven Apps.

Dynamics 365 CE Specialist

Lynn Harpoeth

Lynn er erfaren Power Platform konsulent med passion for digitalisering af arbejdsgange

Lynn har en solid teknisk baggrund og 7 års erfaring med Power Platformen. Via. integrationer kan hun sørge for at din virksomhed får det maksimale ud af platformen.

Ved at digitalisere samt automatisering af jeres arbejdsgange med Power Automate Flow, Azure Logic Apps og integrationer kan I få frigivet flere ressourcer til jeres kerneopgave.

Lyn er certificeret i MB220 (Microsoft 365 Marketing) samt PL200 og PL600 (Power Platformen)

Dynamics 365 ce specialist

Emir Sircic

Emir er konsulent og trives med optimering og automatisering af forretningsprocesser.

Emir er softwareuddannet fra DTU. Med flere års erfaring i branchen har han specialiseret sig i drift og automatisering af leverancer, der er baseret på teknologier som Power BI, SharePoint og CRM,

Emir er stærk i at rådgive kunder og hjælpe dem med at få specialdesignede løsninger, der passer perfekt til deres organisation. Hans fokus er at forstå sine kunders behov og udfordringer for at kunne levere den mest effektive og skræddersyede løsning.

Emir har en passion for teknologi og er altid interesseret i at udforske de nyeste trends og udviklinger i branchen. Hans målsætning er at hjælpe sine kunder med at optimere deres forretningsprocesser og opnå deres mål på den mest effektive måde.

Junior Power BI konsulent

Nicolai Bouchette

Nicolai har stor passion indenfor Business Intelligense og hjælper kunderne med at udarbejde rapporter samt specialdesignede dashboards

Nicolai har færdiggjort sin bachelor og er ved at tage en kandidat i Business Intelligence.

Nicolai kan med siden viden om Business Intelligence hjælpe jeres virksomhed med at få udarbejdet Power Bi rapporter samt specialdesignede dashboards, der passer ind i netop jeres virksomhed.

Projektassistent

Vitha Kandeepan

Vitha er Donkey Powers projektassistent med passion for forretningsudvikling, innovation og iværksætteri.

Vitha er en passioneret projektassistent med stærkt fokus på iværksætteri, projektledelse, personlig udvikling og innovation.

Hun har gennem sit studie arbejdet med en række forskellige virksomheder, hvor hun har vist sig at være ekspert i markedsanalyse og teknologisk konceptudvikling.

Som Donkey Powers Projektassistent er Vitha meget engageret i projektstyring, kommunikation, innovation og være den der får det hele til at gå op i en højere enhed.

Praktikant

Erik Vogensen

Erik er praktikant hos Donkey Power, og har fokus på Microsoft Dynamics 365

Erik er ved at uddanne sig til diplomingeniør i forretningsudvikling ved Aarhus Universitet. Han er i øjeblikket i praktik hos Donkey Power, hvor han bliver oplært til at blive Microsoft Dynamics 365 konsulent.

For Erik er kontakten og relationen til kunden vigtig, og han motiveres af at skabe løsninger på komplekse udfordringer. Hans fokus er at blive dygtig inden for Microsoft Dynamics 365.

Dynamics 365 CE konsulent

Søren Fredslund

Søren har en meget stærk forretningsforståelse og har erfaring med implementering af nye IT-systemer.

Søren kommer fra en baggrund “på den anden side af skrivebordet” og har arbejdet med både salgs- og marketingledelse. Det har dog tit været implementeringen af nye IT-systemer, der har været omdrejningspunkt, og han har blandt andet stået for ikke mindre end fire CRM-systemimplementeringer for forskellige virksomheder.

Søren har en meget stærk forretningsforståelse og et stærkt syn for, hvor CRM kan løfte en virksomhed. Søren er struktureret og god til projektledelse, og har en rigtig god forståelse for CRM som arbejdsredskab.

Marketingansvarlig

Anna-Laura Thomsen

Anna-Laura står for Donkey Powers digitale markedsføring.

Anna-Laura har en bachelor i International virksomhedskommunikation i tysk fra Aarhus Universitet og er ved at udvide sine kompetencer inden for grafisk design. Hun er derfor knivskarp på sprog og har stor interesse for markedsføring, branding og visuel kommunikation.

Anna-Laura står for Donkey Powers digitale markedsføring og har bl.a. ansvaret for vores hjemmeside, Facebook og LinkedIn.

OM DONKEY POWER

Vores metode

Vi anvender altid en projektmodel, der passer til jeres virksomhed. På den måde sikrer vi, at projektledelsen bliver fleksibel og tilpasset jeres virkelighed, så projekterne giver resultater og såvel økonomiske som menneskelige ressourcer bliver godt givet ud.

Vores rådgivning sikrer jer optimal udbytte af Dynamics 365 CE og Microsoft 365. Vi betragter både teknikken og forretningsprocesser. Vi ved, at små justeringer i en arbejdsgang kan betyde langt færre tilpasningsbehov. En løsning baseret på standardkomponenter sikrer et mere gnidningsfrit opdateringsforløb og hurtigere implementering.

Vi har arbejdet med nogle ret fede brands

Rent praktisk er vi altid kun et opkald væk.

Interesseret i at høre mere?

Du er altid velkommen til at tage kontakte til os.