Power Apps

Power Apps er en genial udviklingsplatform til forretningsapps. Platformen indeholder alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med at bygge virksomhedes egne apps. Du kan automatisere manuelle forretningsprocesser til digitale og automatiserede processer, helt uden at anvende kode. Det kan gøres simpelt, og du kan hurtigt komme i gang.
Power Apps er en del af Microsoft Power platformen.

Donkey Power arbejder med alle dele af Power Platformen

Om Power Apps

De tre typer af apps:

  • Canvas Apps
  • Modelbaserede Apps
  • Portal

Canvas Apps – eller på dansk “lærreds apps”. Er apps, der der bygges ved at “trække” elementer ind på et lærred. Dermed opbygges designet af app’en ud fra din forretningsbehov. Der kan anvendes logiske udtryk, der ligner Excel syntaksen, og dermed er manipulation af data mulig.
Data kan hentes fra forskellige kilder, både Dataverse, der ligger til grund for Dynamics 365 CE og 3. parts systemer.

Modelbaserede Apps – Kan kun anvendes på Dataverse data. Designet er givet på forhånd. Der kan ikke anvendes kode. Det betyder, at du er mere fastlåst i designet, men det er til gengæld enkelt at gå til. Designet er automatisk responsive, modsat Canvas App’s.

Så der er fordele/ulemper ved de to typer af app’s. Hvilken type, der bør anvendes, er helt afhængigt af opgaven, der skal løses. Der er mulighed for at løse selv de mest komplekse opgaver.

Portal – Gør det muligt for dine medarbejdere at logge på Dynamics 365 miljøet, uden for organisationen, via Power Apps.

Læs mere om Power Apps her

Gevinster ved anvendelse af Power Apps

  • Nem tilgang til automatisering af manuelle processer.
  • Omkostningseffektivt, da processer forenkles og kan udføres hurtigere.
  • Du skal ikke bygge en app fra bunden.
  • Ingen kodning
  • Adgang til eksisterende data på flere platforme

Vores arbejde

I Donkey Power arbejder vi med Power Apps på daglig basis. Det er helt naturligt at anvende i Dynamics 365 CE regi. Både indlejret i applikationerne og som selvstændige apps.
Det er et meget stærkt værktøj, og der derfor selvsagt også blevet meget udbredt. Microsoft lægger mange ressourcer i den fortsatte udvikling.